12 ayrı kentsel dönüşüm projesi ile 26 bin konut üreterek, 100 bini aşkın insana çağdaş ve modern yaşam alanları sunan Ege-Koop, vatandaşların kentsel dönüşüm konusunda yaşadığı kafa karışıklığını gidermek için bir panel daha düzenliyor.
Aralık ayında Başkent Ankara'da gerçekleştirdiği panel ile ülke çapında yankı uyandıran, Ege-Koop Danışma Kurulu'nu da yine bu konuda halkla buluşturan toplu konut devi, 24 Şubat Pazar günü 'Kentsel Dönüşüm, Yerel Yönetimler ve İzmir' konusunu masaya yatıracak.
Açılış konuşmasını Ege-Koop Genel Başkanı, Gazeteci-Yazar Hüseyin Aslan, sunuş konuşmasını ise Eski Başbakan Yardımcısı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın'ın yapacağı paneli İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Eski Başkanı ve Ege-Koop Danışma Kurulu Üyesi Mehmet Karcı yönetecek.
Panele İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve Ege-Koop Onursal Genel Başkanı Dr. Burhan Özfatura, Mimar-Yazar Oktay Ekinci, E.Ü. Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi, Ege-Koop Danışma Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. Engin Önen ve Ege-Koop Kentsel Dönüşüm Uzmanı Fatma Coşan konuşmacı olarak katılacak.
Ege-Koop'un düzenlediği panel, Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi'nde 24 Şubat 2013 Pazar günü saat 13.00'da başlayacak. Panelin açılış konuşmasını Ege-Koop Genel Başkanı, Gazeteci-Yazar Hüseyin Aslan, sunuş konuşmasını ise Eski Başbakan Yardımcısı ve CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın yapacak.
(HD)

19.02.2013 12:54:22 TSI

Editör: Wan Haber