Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek önceki gün tedavi gördüğü İstanbul'da hayatını kaybeden Ege-Koop Genel Koordinatörü Ramazan Koçer toprağa verildi.
İstanbul'dan İzmir'e getirilen Koçer için Alsancak Hocazade Camii'nde tören düzenlendi. Törende Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, İzmir Büyükşehir Belediyesi Önceki Başkanı ve Ege-Koop Onursal Genel Başkanı Burhan Özfatura, Ege-Koop Danışma Kurulu Başkanı Öcal Uluç, kurul üyeleri, Karşıyaka Belediyesi Önceki Başkanlarından Cihan Türsen, Emekli Müsteşar Yardımcısı Güman Kızıltan, Ege-Koop Yönetim Kurulu üyeleri, çalışanlar, Koçer'in eşi Gülay Koçer ve kızları Alev Koçer ile Burcu Koçer hazır bulundu. Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından naaşı Bornova Yeni Mezarlığı'nda toprağa verilen Koçer'in 27 yıllık çalışma ve kader arkadaşı olduğunu belirten Ege-Koop Genel Başkanı Aslan, " Bir ağabeyimi kaybettim. Tarifi mümkün olmayan bir acı yaşıyoruz." dedi.
Kabri başında konuşan 69 yaşındaki Koçer'in kızı Alev Koçer ise, " Ege-Koop babam için çok özel bir yere sahipti. Ege-Koop'ta hep mutlu çalıştı. Onu çok özleyeceğiz" ifadelerini kullandı.
(AH-Y)

01.02.2013 17:51:32 TSI

Editör: Wan Haber