Ege Denizi'nde merkez üssü Muğla Datça açıklarında 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gelen son depremlerle ilgili haberlere göre, Muğla'daki deprem birçok ilden hissedildi.
Deprem, Akdeniz ve Ege Bölgesi kıyı şeridinde de hissedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Bilgilendirme Servisi verilerine göre, bugün saat23.57'de merkez üssü Ege Denizi olan Muğla'nın Datça İlçesi açıklarında  5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

MUĞLA DEPREMİ CAN VE MAL KAYBI VAR MI?

Antalya, Muğla, Aydın ve İzmir'de de hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem kısa süreli endişeye neden oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise merkez üssünü Akdeniz'de Oniki Adalar olarak belirlediği depremin büyüklüğünü ise 5.4 olarak açıkladı

DENİZLİ'DE DEPREM
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesinin tespitine göre, saat21.11'de merkez üssü Akköy olan 4 büyüklüğünde yer sarsıntısı kaydedildi.

Denizli kent merkezinde de hissedilen depremin, yerin 7,14 kilometre derinliğinde oluştuğu belirlendi.


SON DEPREMLER

Editör: Wan Haber