Bir otelde düzenlenen sertifika dağıtım törenine bazı kurum ve kuruluş yöneticileri ile kursiyer aileleri ve vatandaşlar katıldı. Edremit Halk Eğitim Merkez Müdürü Abdurrahman Baycan, programa katılımlarından dolayı katılımcılara ve otel yetkililerine de katkılarından dolayı teşekkür ederek, ailenin toplumun temel yapı taşı olduğunu ve bu temel yapı taşı içerisinde çocukların yetiştirilmesinde en önemli dinamiğin anneler olduğu söyledi. Baycan, “Bu bağlamda aile ve anne-baba eğitimi önemlidir. Toplumun sağlıklı bireylerden oluşması için bireylerin iyi eğitim almış bilinçli anneler tarafından yetiştirilmesiyle mümkün olacaktır. Kurum olarak bu tarz kurslarımızın yaygınlaşması için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.’


Kurs öğretmeni Zühra Eyaz ise, verdikleri aile eğitiminin teoride kalmamasına dikkat ettiklerini belirterek, ev ziyaretleri yaparak ailelerin daha bilinçli olmalarını sağladıklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından sertifikalar; tiyatro, skeç ve canlı müzik etkinliklerinin de yer aldığı programla kursiyerlere dağıtıldı.

Editör: Wan Haber