Balıkesir'in Edremit ilçesinde harabe halindeki bir bina yağan yağmurlara dayamayarak çökerken, binadan düşen molozlar bir aracı hurdaya çevirdi.
Şafak Caddesi 86. Sokak üzerinde bulunan eski bir bina, son günlerde yağan yağmurlara dayanamayarak çöktü. Kerpiç ve eski tuğlalardan yapıldığı anlaşılan binadan dökülen molozlar, park halindeki 45 Z 1421 plakalı özel bir otomobilin üzerine düştü. Otomobil kullanılamaz hale gelirken, olay yerine zabıta ile polis çağırıldı. Yarısı yıkılmak üzere olan binanın önünde güvenlik tedbiri alan ekipler, vatandaşları uzaklaştırıp, diğer park halindeki otomobillerin sahiplerine ulaştı.
Binanın çökme anı ise caddede bulunan bir dershanenin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Bina çökerken yoldan geçen bir vatandaş yara almadan kurtuldu. Belediye ekipleri, kalan kısmı da çökmek üzere olan bina ile ilgili çalışma başlattı.
Aynı binadan cuma günü akşam saatlerinde molozlar dökülmüş, park halindeki 2 otomobil zarar görmüştü. Belediye ekipleri, cuma günü binanın önüne emniyet şeridi çekmişti.
(SŞ-MŞ-CC-Y)

14.01.2013 12:23:37 TSI

Editör: Wan Haber