Van 1. Amatör kümede ligin ilk devre maçları tamamlandı. Ara verilmeden ligin 2. Devre karşılaşmalarına devam edilecek. Grubundaki 6 karşılaşmayı da kazanan Edremitspor, ligin ilk devresini namağlup ve lider olarak tamamladı.

OKTAY BELLİ’NİN TAKIMI İYİ GİDİYOR
Van 1. Amatör kümede bu sezon mücadele eden Edremitspor büyük bir başarıya imza attı. Bu sezon Van 1. Amatör küme de mücadele eden Edremitspor, teknik sorumlu olarak Oktay Belli ile yola devam kararı almıştı. Hedefine Bölgesel Amatör lig olarak belirleyen Edremitspor, yakaladığı istikrarlı gidişatıyla adından söz ettiriyor. Van 1. Amatör küme ilk devre ilk maçında, 1974 Vanspor’u 5-1 mağlup eden Edremitspor,sonraki maçlarında ise Erciş 1 Nisanspor’u 4-0, DSİ spor’u 2-0, Gürpınarspor’u 4-2, Erciş Örenespor’u 3-1 mağlup etti. Son olarak ertelenen İskelespor maçına çıkan Edremitspor, filelere gol olup yağdı. İskelespor’u 17-0 yenen Edremitspor, 6 maçta rakip filelere 35 gol atıp, kalesinde ise 4 gol gördü.

Önümüzdeki günlerde başlayacak olan ligin 2. Devresi için hazırlıklarını sürdüren Edremitspor, ligin 2. Devresi maçlarını da kazanarak namağlup şampiyon olmayı hedefliyor. Edremitspor Teknik sorumlusu Oktay Belli, hedefimiz belli, istikrarlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Takımda görev alan tüm arkadaşlarım gerçekten canla başla mücadele ediyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Kulüp başkanımız Ahmet Bilici, maddi ve manevi olarak bizleri yalnız bırakmıyor. Bizde buna layık olmak için, elimizden geleni yapıyor ve yapmaya  devam edeceğiz. Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig, çıkacağımıza da inanıyorum dedi.

Edremitspor, ligin 2. Devresi ilk maçında, 1974 Vanspor’la karşılaşacak. (Bölge Gazetesi)

Editör: Wan Haber