Balıkesir'in Edremit Kantinciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilirken, başkan Burhan Uçak güven tazeledi.
Edremit Kantinciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 4. genel kurul toplantısını dernek binasında gerçekleştirdi. Üyelerin yoğun katılım gösterdiği toplantı, tüzüğe uygun olarak başlatıldı ve genel kurulun yönetim seçiminde mevcut yönetime rakip bir liste çıkartan olmadı. Yapılan seçim neticesinde, yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Yönetim Kurulu (Asil): Burhan Uçak, Meral Kaykaç, Mustafa Avcu, Mehmet Gürsoy, Fikret Özdemir. Denetim Kurulu (Asil): Ayten Sezen, Erhan Güven ve Emine Ağacan.
Kongrede yeniden başkanlığa seçilen Burhan Uçak, konuşma yaptı ve tüm üyelere teşekkür etti. İnsan sağlığının maddiyattan kat kat önemli olduğuna vurgu yaparak, özellikle okul kantinlerinde sağlık koşullarına uyulması için para harcanması gerektiğini söyleyen Uçak, "Değerli arkadaşlarım, bu dernek, sizlerin haklarını savunmak, birlik ve dayanışmayı sağlamak için kuruldu. Kurulduğu günden beri de, çalışmalarımızı sürdürmeye devam ettik. Biz yönetim olarak, derneğimizin sizlere daha güzel hizmetler verebilmesi için çaba sarf edeceğiz. Evlatlarımızın sağlığı kazancımızdan önce gelir. Kantinlerimizdeki sağlık koşullarına ve sattığımız ürünlere çok dikkat ettiğinizi biliyorum. Ama yine de hatırlatmakta fayda görüyorum. Sağlık hiçbir şey ile kıyaslanamaz. Bu nedenle her zaman sağlık koşullarını göz önünde bulunduralım. Bizler için kazanç ikinci sırada geliyor" diye konuştu.
(SŞ)

09.12.2012 12:47:00 TSI

Editör: Wan Haber