Balıkesir'in Edremit Belediyesi'nin özverili girişimleri sonucu yaz ayında kısmen açılan çevre yolunun tamamlanması için hummalı çalışmalar sürüyor.
Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar'ın karayolları ile görüşmelerinin olumlu sonuçlanması üzerine, Kalkım çevre yolunun müteahhitliğini yapan Bayburt inşaat, yol açma ve dolgu işlemlerine başladı. Çalışma kapsamında ağır tonajlı arabaların bazı bölümlerinde yola verdikleri yerlerde bakımdan geçirilecek.
Kısa sürede çalışmaların bitirileceğini ve ağır tonajlı kamyonların şehir içine kesinlikle sokulmayacağını bildiren Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar'da çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar müteahhit firma yetkililerinden bilgiler aldı.
Atatürk Mahalle Muhtarı İrfan Kolçak mahallenin yolları ile ilgili sorunları başkan vekiline yerinde göstererek, özellikle yağmur yağdığında Toki'ye çıkamadıklarını, Toki'ye çıkış yolunun dikliğinden ve dar olmasından şikayet etti.
Başkan Vekili Fatih Çağlar, "Atatürk Mahallesi bizim için önemli bir mahallemizdir. Sorunlarınızı biliyoruz. Bu sorunları birlikte çalışarak aşmaya çalışacağız. Çevre yolunun müteahhit firması ile görüşüyoruz. Bu bağlamda belki Toki yol sorunumuza yardımcı olabilirler, bizlerde elimizden geleni yapacağız" dedi.(BT)

24.12.2012 17:45:17 TSI

Editör: Wan Haber