Türkiye Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi C Grubu'nda mücadele eden Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, ligin 15'nci haftasında Bigaspor'u konuk edecek. Cumartesi günü saat 17:00'de Mimar Sinan Spor Salonu'nda oynanacak müsabaka öncesi Edirnespor'da hedef, ligin ilkyarısında mağlup ettiği rakibini Edirne'den eli boş göndermek.
Mücadele ettiği TKB2L C Grubu'nda Çankaya Üniversitesi'nin ardından ikinci sırada bulunan Edirnespor Kadın Basketbol Takımı Cumartesi günü Çanakkale temsilcisi Bigaspor ile karşılaşacak. Geçen hafta zorlu Antakya deplasmanında ligin iddialı ekiplerinden Hommend Şirince'yi zorlu bir mücadele sonunda 78-87 yenen Edirnespor, rakibini mağlup ederek zirve yarışından kopmak istemiyor.
ÖZTÜRK: HEDEF FİNAL-6
Bigaspor maçı öncesi açıklama yapan Edirnespor Yönetim Kurulu Üyesi ve Öztürk Mimarlık sahibi Mustafa Öztürk, Edirneli basketbol severleri Cumartesi günü Mimar Sinan Spor Salonu'na davet etti. Her maça aynı ciddiyetle çıkarak grubu ilk ikide bitirmeyi hedeflediklerini kaydeden Öztürk, "6'şarlı grupların ilk iki sırasında yer alarak Final-6'ya kalmak istiyoruz. Bu yüzden oynayacağımız her maçın takımımızın motivasyonu ve performansını bir üst seviyeye yükseltmesi için büyük önemi var" dedi
Sezona 1'nci Lig hedefiyle başlayan ve bu yoldaki mücadelesini sürdüren Edirnespor, TKB2L C Grubu'nda lider Çankaya Üniversitesi'nin ardından 12 galibiyet 2 mağlubiyet 26 puanla ikinci sırada yer alıyor. Edirnespor'un bu haftaki rakibi Bigaspor ise grupta 10 mağlubiyet 4 galibiyetle 8'nci sırada yer alıyor.
Bigaspor maçı öncesi Edirnespor'da sakat ya da eksik oyuncu bulunmuyor.
(ORA)

24.01.2013 15:52:14 TSI

Editör: Wan Haber