Normal sezonun bitimine 2 hafta kala grup lideri Çankaya Üniversitesi'ni konuk edecek olan Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, rakibinin namağlup unvanına son vermek istiyor.
Türkiye Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi C Grubu'nda mücadele eden Edirnespor, 10 Şubat Pazar günü saat 15:00'te lider Çankaya Üniversite ile Mimar Sinan Spor Salonu'nda karşılaşacak. Edirnespor, kendi seyircisi önünde oynayacağı son maçta Çankaya Üniversitesi'ni yenerek rakibinin hem namağlup unvanına son vermek hem de taraftarına önemli bir galibiyet hediye etmek istiyor.
BOYACIOĞLU: TAKIMA YÖNETİM DIŞINDA MADDİ DESTEK YOK
Çankaya Üniversitesi maçı öncesi bir açıklama yapan kulüp başkanı Murat Boyacıoğlu tüm Edirnelileri Pazar günü Mimar Sinan Spor Salonu'na davet ederek takımın büyük bir seyirci desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi. Boyacıoğlu, Çankaya Üniversitesi ile oynayacakları maçın sonucunun üst gruba çıkmak için bir anlam taşımadığını ama namağlup lideri yenmenin prestij ve moral motivasyon açısından önemli olduğunun altı çizerek şunları söyledi:
"Seyirci sayımız ve taraftarımız her geçen gün artıyor. Takımımıza maddi anlamda yönetim kurulu üyelerinin dışında maalesef başka bir destek yok. Ama hedefe doğru ilerlerken her geçen gün maddi ihtiyaçlarımız da çoğalıyor. Şimdi Edirne halkının bize bu konuda en azından maçlarımıza daha kalabalık gelip 5 TL'lik bilet ücretiyle katkı yapmasını bekliyoruz" dedi.
Bugüne dek biri resmi biri hazırlık müsabakası olmak üzere toplam iki kez karşı karşıya gelen Edirnespor ve Çankaya Üniversitesi'nin birbirlerine karşı birer galibiyeti bulunuyor. Sezon öncesi oynanan hazırlık maçında Edirnespor rakibini 74-69 mağlup etmeyi başarırken ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan maçta ise Çankaya Üniversitesi 77-68 kazanmıştı.
(ORA)

07.02.2013 15:11:45 TSI

Editör: Wan Haber