Türkiye Kadınlar Basketbol 2'nci Lig C Grubu'nda mücadele eden Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, ligin 13'üncü haftasında Niğde Türk Telekom'u konuk edecek.
Grubunda oynadığı 12 maçta 10 galibyet 2 de mağlubiyet alarak 22 puanla ikinci sırada bulunan Edirnespor Kadın Basketbol Takımı, 13 Ocak Pazar günü Edirne Mimar Sinan Spor Salonu'nda Niğde Türk Telekom'u konuk edecek.
Ligin ilk yarısında Niğde'de oynanan karşılaşmada rakibini 32-99 mağlup etmeyi başaran Edirnespor bu karşılaşmayı da kazanarak zirve takibini sürdürmek istiyor.
Niğde Türk Telekom maçı öncesi Edirnespor Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Usta bir açıklama yaparak tüm Edirnelileri maça davet etti. Seyirci desteğine ve ilerideki maçlar için motivasyon desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Usta; "Bu sezon 1'inci Lig hedefiyle yola çıktık ve bu yolumuzda öngördüğümüz biçimde ilerliyoruz. Yönetim olarak tek hedefimiz 1'inci Lige yükselmektir. Bunun için de hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Yapılması ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Diğer yandan 1 ay önce Edirnespor kadrosuna katılan Susan Marie Lester Pazar günü ilk kez kendi seyircisi önünde forma giyecek.
(ORA)

11.01.2013 15:40:37 TSI

Editör: Wan Haber