Edirne'de günlük olarak yayımlanan Edirne Haber Gazetesi, 21'nci kuruluş yıldönümünü bir kokteylle kutladı. Gazete ofisinin yer aldığı Vakıf İş Hanı'nda verilen kokteylde Edirne Haber Gazetesi'nin fotoğrafının yer aldığı yıldönümü pastası da kesildi.
Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner'in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Nihan Akdere, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Güler ve çok sayıda dernek başkanı ile gazetecinin katıldığı kokteylde gazetenin eski arşiv sayıların yer aldığı sergi de katılımcılar tarafından ilgiyle gezildi.
Günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan Edirne Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Aybatur Yurk, gazetelerinin 22 Ocak 1992 tarihinde kurulduğunu belirtti. 21 yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yurk, "Bugün Yayın Danışmanımız Tunç Üçer'in eşi Hülya Üçer'i kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz. Biraz buruk bir sevinç yaşıyoruz. Gazetemizin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, nice mutlu yıllar diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından 21'inci yıl pastası, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Belediye Başkan Yardımcısı Nihan Akdere ve İmtiyaz Sahibi Aybatur Yurk tarafından kesildi. Daha sonra kokteyle geçildi.
(ORA)

25.01.2013 17:57:25 TSI

Editör: Wan Haber