Anadolu Folklor Vakfı Edirne Grup Başkanlığı, halkoyunlarına verdiği destekten ötürü Edirne Belediyesi'ne teşekkür plaketi verdi.
Anadolu Folklor Vakfı Edirne Grup Başkanı Cengiz Veznikli ve folklor eğitmeni Ertan Güzey, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu'nu makamında ziyaret etti. Ziyarette, Anadolu Folklor Vakfı Edirne Grup Başkanı Cengiz Veznikli, Edirne Belediyesi'nin kendilerine her daim destek olduğunu, tüm festival ve şenliklerde yanlarında olduğunu belirterek, Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiğini kaydetti.
Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, Anadolu Folklor Vakfı Edirne Grup Başkanlığı olarak kendilerinin ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek, Edirne Belediye Başkanlığı olarak halkoyunlarına büyük önem verdiklerini ve desteklerinin her daim devam edeceğini ifade etti.
Ziyaret sonrasında, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu'na, Anadolu Folklor Vakfı Edirne Grup Başkanı Cengiz Veznikli teşekkür plaketi takdim ederken, Vakıf Folklor eğitmeni Ertan Güzay'de Anadolu Folklor Vakfı'nın anı sertifikasını takdim etti.
(ORA)

18.12.2012 15:27:20 TSI

Editör: Wan Haber