Edirne Belediyesi, maddi durumu yerinde olmayan ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek yardımı yaptı. Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, yardımla ilgili olarak, "Maddi durumu yetersiz olan öğrencilere yardımcı olmak çok büyük bir huzur kaynağı" dedi.
Edirne Belediyesi, sosyal sorumluluk gereği ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giyecek yardımında bulundu. 10 okul 1 de derneğe toplamda 405 çift kışlık bot ve 213 adet mont yardımında bulunan Edirne Belediyesi'nin sosyal yardımlara devam edeceği bildirildi.
SEDEFÇİ: YARDIMCI OLMAK BÜYÜK BİR HUZUR
Yardım kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, maddi durumu yetersiz olan öğrencilere yardımcı olmanın çok büyük bir huzur kaynağı olduğunu belirterek, "Edirne'deki okullarda tespit ettiğimiz yardıma muhtaç öğrencilerin öncelikle mont ve kışlık ayakkabıya ihtiyaçları vardı. Edirne Belediyesi olarak da, kış şartlarına uygun giyim-kuşam sıkıntısı çekmemeleri için kışlık mont ve bot yardımında bulunduk. Şehrimizde yardıma muhtaç birçok öğrenci var ve Edirne Belediyesi olarak eğitimle ilgili olarak öğrencilerimize ailelerinin yetemediği konularda destek olmak için elimizden geldiği kadar yardımları ulaştırmaya çalışıyoruz" dedi.
(ORA)

16.01.2013 16:14:01 TSI

Editör: Wan Haber