Çiçeği burnunda olan üslü güzel Ece Erken, oğlunun kırkının çıkmasını bekleyemeden Instagram'da fotoğraflarını paylaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde doğum yapan Ece Erken, oğlu Eymen'le fotoğraflarını paylaşıp altına artık bekleyemeyecem diye not düştü. İşte Ece Erken ve Oğlu Eymen'in fotoğrafı...

Ece Erken bebeğinin 40’ı çıkmadan erken davranıp oğlu’un fotoğraflarını yayınlamaya devam ediyor. Ece Erken oğlu Eymen’in fotoğraf’ını İstirham hesabından yayınladı. Geçtiğimiz ay bebeğini kucağına alan Ece Erken Dayanamayacağım galiba Diyerek, İstirham hesabından oğlu Eymen’in yeni bir resmini paylaştı. Oğlunun 40'ı çıkana kadar yüzünü gösteren fotoğraf paylaşmayacağını açıklayan Erken, önceki gece uyurken paylaştığı pozun altına 40'ına kadar dayanamayacağım galiba yazdı.
 

ECE ERKEN KİMDİR?

Ailesi aslen Samsunlu olan Ece Erken, lise yıllarını İstanbul’da geçirdi. Babası ordu mensubu olduğu için sık sık şehir değiştirmek zorunda kaldı. Henüz 12 yaşındayken amatör olarak Kıbrıs radyosunda sunuculuk yapmaya başladı. Ardından uzun süre Kral TV, Radyo Genç ve Radyo Vizyon’da çalıştı. İlk olarak 1999 senesinde yayınlanan ”Nilgün” dizisiyle oyunculuk kariyerine başladı. 2002 yılında ”Aşk ve Gurur” adlı televizyon dizisinde Ahu karakterini canlandırdı. Sonrasında Kanal 1 kanalında sunuculuk deneyimi yaşadı. 2003 senesinde rol aldığı Lise Defteri dizisiyle birçok yapımcının dikkatini çekmeyi başardı. Daha çok sunuculuk başarılarıyla tanınan ünlü sanatçı, 2008’de Atv’de yayınlanan ”Mavi Şeker” ve 2010’da Gece Kondu isimli programların sunuculuğunu üstlendi.

Editör: Wan Haber