Kayseri'de yayın yapmakta olan E Haber Televizyonu el değiştirdi.
2012 yılının Şubat ayında programlı yayınlarına başlayan E Haber Televizyonu Eras Holding bünyesindeki Eras Medya tarafından kurulmuştu. Geçen hafta yapılan görüşmeler sonrası E Haber kanalını bünyesinde bulunduran MEG Medya Radyo TV Basın ve Yayıncılık A.Ş. Eryılmazlar Group ve Tegin İnşaat Ortak Girişimi tarafından satın alındı.
Eryılmazlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Eryılmaz ve Tegin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İskender Belük başlangıç itibarıyla Kayseri merkezli bölgesel yayın yapacak olan E Haber Televizyonunun bölgenin güçlü sesi olması yönünde kararlılık içinde olduklarını belirttiler.
E Haber Televizyonundaki yeni yapılanma sonrası Gazeteci Hamdi Altuntaş genel yayın yönetmenliğine getirildi. Deneyimli kadrosuyla Mustafa Şimşek caddesindeki hizmet binasında yayın yapmaya devam edecek olan E Haber Türksat 2A'da 11862 nolu frekansta yayın yapıyor. E Haber TV Türkiye'nin yanı sıra, Orta Avrupa, Kuzey Afrika, Arap ülkeleri ve Orta Doğu'nun tamamı, Rusya, Orta Asya ve Çin'de izlenebiliyor.
(MFT-AÖ-Y)

17.12.2012 13:52:52 TSI

Editör: Wan Haber