Düzce'nin deprem sonrası il yapılmasının ardından Düzce'nin ilk valisi olarak ataması yapılan Düzce eski Valisi Fikret Güven Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı makamında ziyaret etti. 2,5 yıl Düzce'de görev yapan Düzce eski Valisi Fikret Güven'e Düzce Valisi Adnan Yılmaz da eşlik etti.
Belediyeyi ziyareti öncesinde Düzce'yi gezme fırsatı bulduğunu belirten Düzce eski Valisi Fikret Güven "Düzce'nin her köşesinde çalışmaları gözlemledik. Her yönüyle gelişmiş bir Düzce buldum. Anlıyorum ki Belediye Başkanımız Düzce'ye imzasını atmış" dedi.
Düzce'nin depremle birlikte zor dönemler geçirdiğini hatırlatan Fikret Güven "Biz üzerimize büyük bir vebal ve sorumluluk alarak çalıştık" dedi.
Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Fikret Güven'e hitaben yaptığı konuşmasında "Siz Düzce'nin kilit taşınız. Depremle yıkılmış bir şehirde yaraları sardınız" dedi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram da Düzce'nin ilk valisi Fikret Güven'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Anlaşılıyor ki, sayın valimiz Düzce'ye hizmet ederken, Düzcelilerle de gönül bağı kurmuş. Sayın Valimiz Düzce'ye zor bir dönemde hizmet verdi. Düzce'nin il olmasıyla birlikte il yapılanmasında büyük emeği geçti. Bugün gelişmiş dediğiniz Düzce'de sizi karşılamış olmak bizi sevindiriyor. Hizmette devamlılık ilkesi hakimdir. Düzce daha da ileri noktalara da gelecektir" dedi.
(AY)

12.02.2013 16:35:30 TSI

Editör: Wan Haber