Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol kursuna katılan minik basketbolcular antrenörleri Fevzi Ak ile birlikte Anadolu Efes-Hacettepe Beko Basketbol Ligi maçına giderek birinci lig atmosferini kokladı.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü basketbol eğitimlerine katılan yaşları 14-18 arasındaki 50 genç, Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Anadolu Efes ve Hacettepe müsabakasını Sinan Erdem Spor Salonunda izledi. Düzce'de antrenör Fevzi Ak ile birlikte eğitimlere katılan minik basketbolcuların, birinci lig atmosferini teneffüs etmesini istediklerini ve bu amaçla müsabakalara gittiklerini belirten Ak, " Çocukların bu tür organizasyonlar ile hırsları daha da artıyor" dedi.
Basketbol öğrenmenin başında olan gençler, birinci lig müsabakaları ile motivasyonlarını arttırıyor. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basketbol Antrenörü Fevzi Ak, " Gençler basketbola sevdalılar ve biz de onların bu ilgisini yukarılara çekmek için organizasyonlar düzenliyoruz. Geçen sene Fenerbahçe müsabakasına gitmiştik; bu sene de Anadolu Efes-Hacettepe Üniversitesi maçına gittik. Bu organizasyondan sonra gençlerin eğitimlere katılımları artıyor, çalışmalarda daha istekli oluyorlar. Dolayısıyla bu tür organizasyonları el verdiğinde düzenleyeceğiz" şeklinde konuştu.
Anadolu EfesHacettpe Üniversitesi müsabakası sonrasında Düzceli basketbolcular, Kerem Tunçeri, Semih Erden gibi basketbolcularla fotoğraf çektirdi. Düzceli basketbolcular, Anadolu EfesHacettepe Üniversitesi müsabakasının son dönemlerde herkesin ilgi ile ziyaret ettiği akvaryumda balıklarla yorgunluk attı.
(AY)

14.02.2013 11:54:11 TSI

Editör: Wan Haber