Düzce İli Belediye Başkanları aylık toplantısını Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Bostancıoğlu, Belediye Başkanları toplantısının Türkiye'de tek yapan ilin Düzce olduğunu ve bunun diğer illere de örnek olması gerektiğini söyledi.
Düzce ili belediye başkanları aylık toplantıları sürüyor. Belediye başkanlarının göreve geldiklerinden bu yana her hangi bir parti ayrımı yapmaksızın aksatmadan her ay düzenli olarak bir belediyenin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantılarda belediyelerin ortak sorunları ve çözüm yolları görüşülüyor.
Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Bostancıoğlu'nun ev sahipliğinde belediye sosyal tesislerinde gerçekleştirilen toplantı ile ilgili olarak bilgiler vererek "Bizim yaptığımız bu toplantılar Türkiye'de örnek. Belediye başkanlarının dayanışmasının bulunduğu belki de tek iliz bu noktada. Aylık olarak bir araya geliyoruz. Göreve başladığımız günden bu yana her ay bir belediyede olmak suretiyle aylık toplantısını görüş alışverişi, değerlendirme toplantılarımızı yapıyoruz. Bu günde Gümüşova'dayız. Görüşmelerimizi yaptık son çıkan kanunları değerlendirdik, belediye adına yeni gelişmeleri takip etmek suretiyle görüş alışverişi yaptık" dedi.
Bostancıoğlu, son olarak Gümüşova belediyesi olarak, "Çalışmalarımız hızlı bir şekilde ilerliyor inşallah bahar ve yazın bütün önümüzdeki projeleri hayata geçirmek suretiyle start vereceğiz. 2013 yılı dolu dolu geçecek" dedi.
Belediye Başkanlarının eşlerinin de katıldığı toplantıda toplantı düzenlenen yemek ile sona erdi.
(AY)

28.01.2013 16:29:51 TSI

Editör: Wan Haber