Düzce Damla Gazetesi okurları tarafından Düzce'de 2012 yılının en başarılı sporcusu seçilen Milli Judocu Oğuzhan Özçelik ödülünü Düzce Valisi Adnan Yılmaz ve Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın elinden aldı.
Damla Gazetesinde düzenlenen ödül törenine Vali Adnan Yılmaz, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Başkanı Erdoğan Bıyık, Milli Sporcu Oğuzhan Özçelik'in Antrenörü Ayhan Alayıldız ve Damla Gazetesi Spor Müdürü İhsan Çetin katıldı.
Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Vali Adnan Yılmaz başarılı sporcuyu tebrik ettiğini belirterek "Ben daha önceki konuşmalarımda da Düzce'de pırıl pırıl bir gençlik bulunduğunu söyledim. Oğuzhan kardeşimiz Milli Takıma seçilerek Düzce'nin tarihine geçmiştir. Biz Valilik olarak başta judo olmak üzere bütün spor branşlarında gerekeni yapmaya devam edeceğiz. Türkiye'nin ve Düzce'nin daha çok Oğuzhanlara ihtiyacı var. Başarıda emeği geçen ailesine, öğretmenlerine, Gençlik Hezmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ve antrenörü Ayhan Alayıldız'a teşekkür ediyorum. Damla gazetesini başarıyı ödüllendirdiği için kutluyorum" dedi.
Belediye Başkanı İsmail Bayram ise yılın sporcusu Oğuzhan Özçelik'i kutladı. Damla gazetesinin yıllardır yaptığı anketle yılın sporcusunu belirlediğini belirten Başkan Bayram "Geçen yılda yılın sporcusu ödül törenine gelmiştim. Damla Gazetesinin başarıyı ödüllendirmesi bir sporcu için teşviktir. Düzce Belediyesi olarak Bizde elimizden geldiği kadar sporun her branşına destek vermeye devam ediyoruz" dedi.
Damla okurları tarafından yılın sporcusu seçilen Oğuzhan Özçelik'e, Düzce Valisi Adnan Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran ve Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık tarafından özel ödüller verildi.
(AY)

10.01.2013 14:50:08 TSI

Editör: Wan Haber