Düzce merkeze bağlı Esençamlı köyünde iki katlı ahşap bir evde yangın çıktı. Yangın nedeniyle iki katlı ev kullanılamaz hale geldi.
Esençamlı köyünde iki katlı evde çıkan yangın 7 kişilik İşkadroğlu ailesini evsiz bıraktı. Sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine gelen itfaiye ekipleri bir saatte yangını söndürdü. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sırasında iki katlı evin bir kısmı çöktü. Yangın söndürme çalışmaları sonrasında evin içerisinde ekiplerin arama yapabilmesi için evin duvarları kepçe yardımıyla yıkıldı.

KAYIP ÇOCUK ARANDI
Yangın anında evde yalnız olan 8 yaşındaki Ensar ile 11 yaşındaki Eray büyük panik yaşadı. Eray ve kardeşi birlikte dışarı çıkmayı başardılar. Yangın sırasında evde olduğu belirtilen iki kardeşten Ensar'ın kayıp olması ekipleri alarma geçirdi. Vatandaşların bir kısmı çevrede çocuğu ararken bazı vatandaşlar dürbünle çevreyi taradı. Kayıp Ensar babası tarafından çevrede bulundu.
Olay sırasında hastanede olan dede ve büyükanne döndüklerinde gördükleri manzara karşısında gözyaşlarını tutamadı. İşte olan çocukların anne ve babası haberi aldıklarında büyük üzüntü yaşadı.
(AY-HO-Y)

04.02.2013 12:57:49 TSI

Editör: Wan Haber