Düzce İl Genel Sekreteri Kenan Üstünel, Düzce Üniversitesi yolu ihalesi ile ilgili sözleşmenin 3 Ocak'ta yapılacağını belirtti. İl Genel Meclisi toplantısında konuşan Üstünel, yer teslimi yapılarak fiilen işe başlanacağını açıkladı.
Yıllardır beklenen üniversite yolu nihayet yapılacak. Üniversite yolunun yapıma yönelik daha önce ihale yapıldığını ancak bir firmanın itirazı üzerine Kamu İhale Kurumunun bütün dosyaları yeniden incelemeye aldığını söyleyen Kenan Üstünel?"İnceleme sonucunda ya ihale iptal ediliyor yada yeninden ihale edilmek üzere gönderiliyor. Bizim ihalemiz iptal edilmedi. Yeniden yapılması istendi. Bir firmaya ihalesi yapıldı. 3 Ocak 2012 tarihi itibarı ile sözleşmesi yapılacak. Yer teslimi yapılacak ve fiilen iş başlamış olacak" dedi.
Kenan Üstünel, ihaleye göre çalışmanın 45 gün sürede bitirilmesi gerektiğini ifade ederek "Fakat ihale ettiğimiz tarih çalışılma süresi dışında kalıyor. 1 Aralık ile 1 Nisan arası çalışılmama mevsimidir. Bu süre içinde belli çalışmaların yapılması sakıncalıdır. Biz yer tesliminin ardından yeninden bakacağız ve buna göre hareket edeceğiz" diye konuştu.
(AY)

02.01.2013 14:49:15 TSI

Editör: Wan Haber