Düzce Taekwondo İl Temsilciliğinin 2012 yılı Faaliyet Programı gereği 01-02 Aralık 2012 tarihinde 96 sporcunun katılımı ile Minik-Yıldız ve Ümitler kategorilerinde düzenlenen Valilik Kupası Düzce Taekwondo İl Şampiyonasını düzenlendi.
Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Düzce Taekwondo Valilik Kupası AVM'de gerçekleştirildi. Genel klasmanda 20 altın, 9 gümüş, 13 bronz madalya ile Düzce Taekwondo Eğitim Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü 1. olarak tamamlarken, 20 altın, 3 gümüş, 4 bronz madalya ile Düzce Polis Gücü Spor Kulübü 2. olarak, 2 altın, 4 gümüş, 1 bronz madalya ile Kaynaşlı Halk Eğitim Ejder Spor Kulübü Taekwondo Takımı üçüncü olarak, 2 altın, 2 gümüş madalya ile Çilimli Halk Eğitim Taekwondo Takımı dördüncü olarak, 1 altın, 4 gümüş, 1 bronz madalya ile Akçakoca Halk Eğitim Ejder Spor Kulübü Taekwondo Takımı 5. olarak tamamladı.
Müsabakalar öncesinde açılış konuşmasını yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Ömer Faruk Şiran yaptığı konuşmasında ailelerden çocuklarını bu tür salon sporlarına yönlendirmelerini isteyerek çocukların spor salonlarını doldurmasını istedi. Sporculara seslenen Şiran, çocuklara spor yaparken derslerini de bir kenara bırakmamalarını öğütleyerek, antrenör, hakem ve sporculara başarılar dileyerek sözünü tamamladı.
Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları aileleri ve Taekwondo İl Temsilcisi Sabahattin Kuruoğlu tarafından takdim edildi. Yarışmaların bitiminde kapanış konuşması yapan İl Temsilcisi Sabahattin Kuruoğlu sporcuları tebrik ederken ailelere de fedakarlık gösterip çocuklarını bu tür etkinliklere yönlendirdikleri için teşekkür etti. İl Temsilcisi Sabahattin Kuruoğlu Taekwondo sporunun tanıtımına katkıda bulunanlara teşekkür etti.
(AY)

03.12.2012 14:47:31 TSI

Editör: Wan Haber