Düzce Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, önümüzdeki 10 yılda spor konusunda uluslar arası başarı elde edilmesi için çalışma başlattı.
Hazırlanan projeler kapsamında tüm yaş grupları vatandaşlara yönelik, insanların rahat spor yapmasını sağlamak için gerekli tesislerin yapılacak. Merkez, ilçe ve köylere spor tesisleri inşa edilecek.
Spor projeleri arasında Düzce merkezde Uluslararası Atış Poligonu yapılması, 18 Temmuz Stadının Açık Tribünü yapım işinin bitirilerek, tribün altında bulunan salonların faaliyete geçirilmesi, Kardüz Yaylasına Kayak Pisti yapılması, Gençlik Merkezi Yapımı, Kapalı Tenis Kortu Yapımı, Kapalı Yüzme Havuzu Yapımı, merkez ve tüm İlçelere Sentetik Çim Futbol Sahası Yapımı, Kondisyon Merkezi Yapımı, Bireysel Spor Salonu Yapımı, Nurettin Zafer Stadı Sentetik Çim Yüzeyinin Yenilenmesi, Atletizm Pisti Yapımı gibi projeler yer alıyor.
Ayrıca Düzce il genelinde 11 bin 748 olan lisanslı sporcu sayısını önümüzdeki 10 yıl içinde 50 bine yükseltilmesi planlandı.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ömer Faruk Şiran, istenilen hedeflere ulaşılması durumda Düzce'nin sportif alanda hem ulusal düzeyde, hem de uluslar arası düzeyde önemli başarılara imza atacağını söyledi.
(AY)

02.02.2013 10:42:33 TSI

Editör: Wan Haber