Düzce Küçük Sanayi Sitesi (KSS) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bakan, mutlu sona ulaşıldığını, yakın zamanda düzenlenecek bir genel kurul ile tüm üyelere tapularının dağıtılacağını açıkladı.
Mehmet Bakan KSS'nin yüzde 98 oranında tamamlandığını dile getirerek "Bilindiği gibi Düzce'miz için önemli olduğunu düşündüğümüz sanayi sitemizin yüzde 98 işleri bitmiş ve yaklaşık 500 üyeden 300 üyeye işyerleri teslimi özel sözleşmeyle verilmiştir. Tam kapasite çalışılmaya başlandığı zaman yaklaşık 6 bin kişiye istihdam sağlayacaktır" dedi.
Bugünlere gelmek için çok çaba harcadıklarını, birçok kurum ve kuruluştan destek aldıklarını kaydeden Bakan şöyle devam etti, "Bugünlere gelmek için çok çaba harcadık. Tabi ki yasaların verdiği yetkiler doğrultusunda elimizden geleni yönetim olarak yaptık. Geçmiş dönemlerdeki milletvekillerinden, valilikten, belediye başkanlarından, il müdürlerinden ve bir çok resmi kurum amir ve memurlarından yardımlar gördük ve görmeye devam ediyoruz"
Yönetim Kurulu Başkanı Bakan yakın zamanda gerçekleştirilecek bir genel kurul ile tüm üyelere tapularının dağıtılacağını ifade ederek "Kooperatifimiz resmi bir kurumdur. Belli bir tüzük ve yasası vardır. Bütün işler o yetkiler doğrultusunda yapılmaktadır. Her sene gelen kurul yapılıp hesap verilmekte bilgi alışverişi yapılmakta ve yeni kararlar almaktayız. Bugün buradaki toplantının asıl amacı tüm üyelerimizin tapularının hazır olduğunu söylemek. Önümüzdeki zaman içerisinde yapacağımız geniş katılımlı genel kurulda tüm üyelerimize tapularını dağıtacağız. Artık mutlu sona ulaştık. Düğün, şölen niteliğinde bir genel kurul gerçekleştireceğiz ve burada üyelerimizin tamamına tapularını vereceğiz" diye konuştu.
(AY)

28.01.2013 16:17:02 TSI

Editör: Wan Haber