Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Meral Şahin önderliğinde Şıralık Spor Tesislerinde Düzce Kros İl Birinciliği yarışmaları yapıldı. Dereceye girenlere ödüllerini İl Müdürü Ömer Faruk Şiran verdi.
Genç Kız-Erkek ve Yıldız Kız-Erkek kategorileri Kros İl Birinciliği gerçekleştirildi. Şıralık Spor Tesislerinde gerçekleştirilen yarışmalar sonunda dereceye girenlere ödülleri Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde verildi. Ödül töreni öncesinde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, "Çocuklarımızın yağmur çamur demeden bu spora gönül verdiklerini görmek beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Sizlerin ileriki yıllarda çok daha iyi yerlere geleceğinizi biliyorum. Çünkü artık hepinizi tanıyorum ve her yarışmada aldığınız kupalarla, madalyalarla kendinizi unutturmuyorsunuz. Meral Şahin hocama da özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Umuyorum ki yetiştirdiğimiz çocuklar bizleri Milli Takımlarda temsil edecekler" ifadelerini kullandı.
2013 Düzce Kros İl Birinciliği müsabakalarında Küçük Kızlar kategorisinde Elif Çetin birinci, Şevval Nur Zenbek ikinci, Berivan Turguç üçüncü ve Şule Sağlam dördüncü oldu.
Küçük kızlar takım sıralamasında ise Eskimengencik İlkokulu birinci, Yunus Emre ilkokulu ikinci ve Cumayeri Kanuni İlkokulu üçüncü oldu.
Küçük Erkekler ferdide Göksel Çakır birinci, Hasan Hıdır ikinci, Mustafa Yakupoğlu üçüncü ve Barış Özkaya dördüncü oldu.
Küçük Erkekler takım sıralaması ise şu şekilde oluştu: Eskimengencik ilkokulu birinci, Cumayeri Kanuni ikinci oldu.
Yıldız Kızlar ferdide Esra Yılmaz birinci, Ebru Yılmaz ikinci, Yıldız Baran üçüncü ve Esra Doğankaya dördüncü oldu.
Yıldız Kızlar takım sıralamasında Eskimengencik ilkokulu birinci, 100. Yıl İlkokulu ikinci oldu.
Yıldız Erkekler ferdi sıralaması, Oktay Üçel birinci, Alperen Çodur ikinci, Abdurrahman Çakır üçüncü ve Enes Çelik dördüncü olarak belirlendi.
Yıldız Erkekler takım sıralaması sonuçları ise şu şekilde; Hikmet Akın ilkokulu, Çakırlar ilkokulu ve Eskimengencik ilkokulu olarak belirlendi.
(AY)

20.02.2013 14:37:50 TSI

Editör: Wan Haber