Düzce İsmetpaşa İlköğretim Okulu öğrenci ve velileri hafta sonu düzenlenen dayanışma ve kaynaşma gezisinde buluştu.
İsmetpaşa İlkokulu ve Ortaokulu Aile Birliği tarafından düzenlenen hafta sonu etkinliğinde veliler ve öğrenciler güzel bir gün geçirdi.
Maşukiye'de sabah kahvaltısı yapan veli ve öğrenciler doğada keyifli vakit geçirdi. Açık ve güneşli havada öğrenciler birbirleri oynarken veliler de çevreyi gezdi.
Maşukiye'de ki sabah kahvaltısının ardından Kartepe organizasyonuna geçildi. Bir günde iki mevsimin yaşandığı gezide Kartepe'de beyaza bürünen doğa, çocukları büyüledi. Çocuklar velileri ile karda oynamanın tadına varırken en büyük keyifleri ise kızakla kaymaları oldu.
Gezinin son programı ise Sakarya'da bir alışveriş merkezinde gerçekleşti. İsmetpaşa İlkokulu Aile Birliği Başkanı Fahriye Topçu ile Ortaokul Aile Birliği Başkanı Zuhal Küçük, güzel bir gün geçirildiğini söylediler.
Fahriye Topçu, veli öğrenci kaynaşmasının arttığı bu tür etkinliklerin devam edeceğine dikkat çekerek "Bu tür etkinlikler okul veli işbirliğini arttırdığına inanıyorum. Sayın Valimiz Adnan Yılmaz'ın söylediği gibi bizler büyük bir aileyiz ve okullarımız bizim birinci evimiz. Okul aile birliği olarak da velilerimizle her zaman diyalog halindeyiz. Sosyal faaliyet ve bu tür organizasyonlar veli, öğretmen, öğrenci ve okul yönetimi arasında iletişime de olumlu katkı sağlıyor. İkinci dönem de yine değerli velilerimiz ve öğrencilerimizin katılımları ile sosyal faaliyetlerimizi sürdüreceğiz" dedi.
(AY)

26.01.2013 13:33:27 TSI

Editör: Wan Haber