Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yaptırılan 18 Temmuz Stadyumu Maraton Tribünün koltukları yerleştirilmeye başlarken çalışmalar tribün altındaki antrenman salonlarında yoğunlaştırıldı.
18 Temmuz Stadyumu Maraton tribünün altındaki 6 antrenman salonunda hummalı çalışma sürüyor. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Düzcelilerin en büyük isteklerinden biri olan maraton tribünün yapılmasında son aşamaya gelindi. Ekipler, tribünün lacivert kırmızı koltuklarını önümüzdeki günlerde yerleştirmeye başlayacak. Öte yandan seyircilerin hava karardığında da sahayı rahat görebilmeleri için tribünün üzerine ışıklar yerleştirildi. Akşam maçları oynanmayacak ancak kış aylarındaki havanın erken kararmasına bu şekilde önlem alınacak.
Maraton tribünün en önemli faydası ise antrenman salonlarının açılması olacak. Şu anda mevcut salonlarda dönüşümlü olarak eğitim veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri, tribünün altındaki salonların açılması ile birlikte daha rahat ve ferah ortamlarda çalışmalarını sürdürecek. Ekipler şu anda salonların, zeminleri, kapıları ve soyunma odaları ile ilgili çalışmalarını sonlandırıyor. Kısa süre içinde salonlar gençlerimizin hizmetine sunulacak.
(AY)

04.02.2013 12:46:20 TSI

Editör: Wan Haber