Kocaeli'de, topuklu ayakkabısı kaldırım üzerinde bulunan elektrik direği boşluğuna takılarak düşüp ayağını inciten kadın, bu olayı duba satın alıp söz konusu yere koyarak protesto etti.
İsmi öğrenilemeyen bir bayan, İzmit Yürüyüş Yolu Alemdar Kavşağında bulunan kaldırım üzerinde yürürken ayakkabısının topuğu kaldırım üzerinde bulunan sökülmüş elektrik direğinin boşluğuna takılınca bileği burkularak yere düştü. Görgü tanıklarının iddialarına göre, düşme sonucu ayağı incinen ve acılar içinde kıvranan kadın, duruma sinirlenerek çevredeki esnafa isyan etti.
Olay yerinden zor da olsa yürüyerek ayrılan kadın, bir süre sonra bir yerden satın aldığı duba ile düştüğü yere geldi. Getirdiği dubayı kaldırımın ortasındaki düştüğü boşluğa koyan bayan durumu protesto etti. İddialara göre, protestocu kadın çevredekilere bağırarak olay yerinden ayrıldı. Olay sonrası kaldırımdan geçen vatandaşlar, kaldırımın ortasında bulunan dubaya anlam veremeyerek, dubayı kaldırıp altında ne olduğuna baktı. Bazı vatandaşlar söz konusu kadının kim olduğunu merak ederken bazı vatandaşlar protestocu kadının haklı olduğunu ifade ettiler.
(UU-HO-Y)

12.02.2013 17:19:31 TSI

Editör: Wan Haber