Dupont Türkiye, Ortadoğu Ve Afrika İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne Ayşe Özdemir Coşkun atandı.
İş hayatına üniversite yıllarında farklı sektörlerde kısa dönemli çalışmalar ile atılan Ayşe Özdemir Coşkun, profesyonel iş hayatına FritoLay İnsan Kaynakları Bölümünde başlamıştır. Nortel Netaş İK ekibinde farklı roller üstlenerek uzun yıllar çalışmalarına devam eden Özdemir, IT sektöründe Cisco ve Hewlett Packard şirketlerinde yöneticilik pozisyonlarında başarılı çalışmalara imza atmıştır.
DuPont Türkiye, Ortadoğu ve Afrika İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevine atanan Ayşe Özdemir Coşkun, Antalya Lisesi'nden mezun olduktan sonra eğitimini Boğaziçi Universitesi'nde tamamlamıştır. Proje Yönetimi konusunda Washington Üniversitesi sertifikasına sahiptir. FritoLay'deki kariyerine 1998 yılında başlayan Özdemir, başta İnsan Kaynakları olmak üzere çeşitli projelerde, farklı rollerde çalıştı. 2000-2006 yılları arasında Nortel Netaş'ta İnsan Kaynakları biriminde çalışan Özdemir, 2006-2010 yılları arasında Cisco Systemes şirketinde Bölge İnsan Kaynakları müdürü olarak görev aldı. 2010 yılından 2012 yılına kadar ise liderliğini üstlendiği IK ekibi ile Hewlett Packard şirketinde İnsan Kaynakları alanında çok sayıda başarılı projeye imza attı.
200 yılı aşkın köklü bir geçmişi olan, dünyanın en saygın şirketlerinden birinde kariyerine devam edecek olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Özdemir, sözlerine şöyle devam etti:
"Yeni görevimde, onur verici bir sorumluluk içerisine girdiğimi hissediyorum. DuPont İnsan Kaynakları olarak amacımız, bir bilim firmasi olan DuPont'un, Türkiye, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde sürdürülebilir büyümesine katkı sağlamaktır."
Ayşe Özdemir Coşkun, DuPont Türkiye, Ortadoğu ve Afrika İnsan Kaynakları Müdürü olarak, DuPont'un yenilikçi ürünler ve hizmetler alanındaki liderliğini sürdürecek çalışmalarına katkıda bulunacak.
(MY-YHY-Y)

14.02.2013 15:37:55 TSI

Editör: Wan Haber