Dosso Dossi Fashion Show'da podyuma çıkan dünyaca ünlü manken Adriana Lima, "Türk insanı çok güzel. Türk kızları çok güzel" dedi.
Antalya Expo Center'da 8-14 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen Dosso Dossi Fashion Show kapsamında düzenlenen defilede podyuma çıkan Adriana Lima, defilenin ardından gazetecilerle bir araya gelerek sorularını yanıtladı.

ÇOCUĞUMU İLK KEZ YALNIZ BIRAKTIM
Sempatik tavırları ile dikkat çeken ünlü manken, Türkiye'ye her gelişinde mutlu olduğunu söyleyerek, "Daha önce İstanbul'da Ayasofya ve Sultanahmet'e gittim. Geçen yıl Türkiye'ye hamileliğim nedeniyle gelememiştim, bu yıl çocuğumu ilk kez yalnız bıraktım. Kızıma bakan anne ve babama teşekkür ediyorum" dedi.
Defilenin çok güzel geçtiğini belirten Adriana Lima, defilede birbirinden güzel tasarımların yer aldığını belirterek, "Bu kıyafetleri giymek güzel. Bunlar ilk kez sergilenen kıyafetlerdi" diye konuştu.
Gazetecilerin 'Türkleri nasıl buluyorsunuz?' sorusuna ise Lima, "Türk insanı çok güzel. Türk kızları çok güzel" cevabını verdi.
Emina Sandal ile dün aynı uçakta geldiklerini söyleyen Lima, gazetecilerin 'Fenerbahçe'den ayrılan Brezilyalı oyuncu Alex'i tanıyor musunuz?' sorusuna da, "Alex ve eşini tanıyorum" şeklinde karşılık verdi.
(SK-HO-Y)

09.01.2013 16:31:58 TSI

Editör: Wan Haber