Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mehmet Özcan, İran'ın başkenti Tahran'da düzenlenen Dünya Gençler Eskrim Şampiyonası'nda 'Yıldız Genç Kategorisi'nde dünya 3.'sü olan Okan Karadeniz'i makamında kabul etti.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün lisanslı sporcusu olan Okan Karadeniz sevincini Kulüp Başkanı Özcan ile paylaştı. Ziyarette konuşan Başkan Özcan, spor kenti Mersin hedefine emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek, "Kulüp olarak olimpik branşlarda yapmış olduğumuz yatırımların karşılığını almaya başladık. Bunun en güzel örneği de işte Okan'ın almış olduğu dünya 3.'lüğüdür. Zaten Okan Eskirim Gençler ve Büyükler kategorilerinde Türkiye Şampiyonu bir sporcudur. Ayrıca ülkemizi olimpiyat Milli Takımı'nda temsil edecek sporculardan biridir. Sporcumuzu Türk Milli Takımı'na kazandırdığımız için mutluyuz" dedi.
Okan'ın başarısının hem Mersin adına hemde Türkiye adına gurur verici nitelikte olduğuna vurgu yapan Özcan, "Okan gençlere güzel bir örnektir. Okan 10 yıldır bizim kulübümüzde. İnşallah daha nice Okan'lar yetiştireceğiz. Okan'ın ayrıca bu yıl şehrimizde yapılacak olan Akdeniz Oyunları'nda bayrağımızı göndere çekeceğine inanıyorum. Okan'ın yetişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Milli sporcu Okan Karadeniz ise Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nde olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Çok mutluyum. Böyle bir başarıyı elde ettiğim için gururluyum. İnşallah bu yıl şehrimizde yapılacak olan Akdeniz Oyunları'nda şampiyon olup, yaşadığım şehri en iyi şekilde temsil etmiş olacağım" ifadelerini kullandı.
Ziyaretin sonunda Başkan Özcan tarafından Okan Karadeniz'e çeşitli hediyeler verildi.
(KRY-Y)

17.01.2013 13:41:15 TSI

Editör: Wan Haber