Anafartalar Okulu'nun karne merasimine katılan Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Köy statüsünden ilçemizin 12. mahallesi olan Cumhuriyet Mahallesi, gelişen ve değişen Çarşamba'nın yeni yüzü oluyor" dedi.
17 Eylül 2012'de başlayan 2012 2013 eğitim ve öğretim yılının ilk yarısı sona erdi. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, ilçe okullarındaki karne merasimlerine katıldı. Öğrencilere karnelerini dağıtan Belediye Başkanı Dündar, derslerinde başarılı performans sergileyen öğrencileri ödüllendirdi.
Bölgenin büyük köylerinden biri iken yapılan referandumla Çarşamba ilçesinin 12. mahallesi olan Cumhuriyet Mahallesi'nin ilk ve ortaokulunda düzenlenen karne merasimine katılan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, okul bahçesinde toplanan öğrenci ve velilere seslendi. Belediye Başkanı Dündar, "İlçemizin yeni mahallelerinden Cumhuriyet Mahallemizin okulu olan Anafartalar İlk ve Ortaokulu'nun karne merasimindeyiz. Cumhuriyet Mahallesi köy statüsünden ilçemiz mahallesi olduktan sonra iki yıldır yaptığımız çalışmalarla gelişen ve değişen Çarşambamızın bu yüzünü gösteren bir bölge oldu ve böyle olmaya da devam edecek. Bu anlamda Anafartalar okulumuzda siz değerli öğrencilerimizin de başarılı çalışmaları, bu değişimin ve gelişim bir yüzü olarak kendini gösteriyor. Çalışkanlığınız ve başarılarınız için hepinizi tebrik ediyorum. Sizleri çalışkan, üreten, yaşantısıyla örnek olan insanlar olarak görüyoruz. Bizim yaptığımız tüm çalışmalar memleketimizin geleceği olan sizlere dahi iyi standartlarda bir yaşam sunabilmek içindir. Tüm bunların idrakinde olmanızı arzu ediyorum" diye konuştu.
Karne merasimine katılan öğretmen ve velilerle de sohbet eden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, "Cumhuriyet Mahallemizin alt yapı ve yol çalışmalarını tamamladıktan sonra 2013 yılı programımız içerisinde mahallemizde yapacağımız oyun alanları semt sahaları, yol çalışmaları, kapalı pazaryerinin alt zemin ve üst örtü işlerinin tamamlanması, okulumuzun eksiklerinin giderilmesi gibi çalışmaları yapacağız. Hep birlikte daha önemli hizmetleri ve başarılı çalışmaları mahallemizde devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.
(SAM-SLH-Y)

25.01.2013 15:18:02 TSI

Editör: Wan Haber