Ankara'da yeni evlenen çift, düğünün ardından soluğu hastanede aldı. Gelinlik ve damatlıkla hastaneye koşan yeni evli çift, damadın hastanede yatan anneannesinin elini öptü.
Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde dünya evine giren Erhan ve Elif Dursun çifti, yakınlarının ve akrabalarının katıldığı düğünlerinin ardından soluğu Kızılcahamam Devlet Hastanesi'nde aldı. Yeni evli çift, çevredekilerin şaşkın bakışları arısında gelinlik ve damatlıklarıyla hastaneye girdi. Hastanede koridorlarında gelinlik ve damatlıkla dolaşan yeni evli çifti görenler büyük şaşkınlık yaşadı.
Damat Erhan Dursun, gelinlik içindeki eşini de yanına alarak düğünün ardından hastanede yatan anneannesini ziyaret etti. Damadın babası Fahrettin Dursun, "Düğünümüze rahatsızlığından dolayı katılamayan annemiz torunlarının mürüvvetini görememenin üzüntüsü içindeydi. Oğlumuz ve kızımız sağ olsunlar bizleri kırmadı ve düğün çıkışında hastaneye gelip hasta yatan anneannelerini ziyaret ettiler. Onun hayır dualarını alıp mutluluklarına ortak ettiler" dedi.
(UD-ÖZ-Y)

05.02.2013 10:30:17 TSI

Editör: Wan Haber