Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hizmet taleplerini dinlemek, tespit edilen sorunlara yerinde çözüm bulmak amacıyla Düdenbaşı Mahalle muhtarı Mustafa Yorgancı ile bir araya geldi.
Muhtar evinde gerçekleşen ziyarette Başkan Tütüncü, yeşil alan düzenlemeleri, yol, kaldırım ve emsal artışı çalışmaları ile Düdenbaşı Mahallesi'nde şehirleşmeye dönük hızlı bir değişim başlattıklarını belirtti. Başkan Tütüncü, kapalı olan imarlı yolları ulaşıma açarak ve kat artışı yaparak, mahallede imara uygun modern konutların yapılmasını sağladıklarını dile getirdi. Mahalle sakinlerine, alt ve üst yapı problemlerinin çözüldüğü sorunsuz bir yaşam ortamı sunmak amacı ile bölgede asfalt, kaldırım ve yeşil alan çalışmalarına önem verdiklerine değinen Başkan Tütüncü, 3 bin 873 metre yeni yol, 4 bin metre asfalt, 6 bin metrekare parke kaldırım çalışması gerçekleştirdiklerini anlattı.
İçerisindeki mobilyaları, peyzajı eskiyen Şehit Dr. Ahmet Belen Parkı'nı yeniden inşa ettiklerini aktaran Başkan Tütüncü, Gazi Bulvarı'nın Kepez bölümünde yaptıkları çevre düzenlemesi çalışmasının da Düdenbaşı'na estetik bir güzellik kazandırdığını kaydetti. Düzenleme kapsamında yapılan yeşil alanlara açık hava spor aletleri ve çocuk oyun mobilyaları yerleştirdiklerine işaret eden Başkan Tütüncü, Düdenbaşı'nda 2 yeni park, 2 de park tadilatı çalışması yaptıkları bilgisini verdi.
Düdenbaşı'na prestij proje müjdesi de veren Başkan Hakan Tütüncü, "Hal Kavşağı'nda yıllardır atıl halde duran 20 dönümlük belediye sosyal donatı alanına, sergi ve kongre sarayı, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi gibi Antalya'ya hitap edecek çok prestijli bir proje yapmayı planlıyoruz. Alandaki mülkiyet problemini çözmemiz halinde, bölgeye ve Antalya'ya değer katacak bu projeyi hayata geçireceğiz" açıklamasını yaptı.
Başkan Tütüncü, ziyarette yer alan vatandaşların şikayetçi olduğu kaldırım işgallerini de Zabıta Müdürlüğü'ne talimat vererek kaldırttı.
(SK-Y)

09.02.2013 11:19:40 TSI

Editör: Wan Haber