Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ile Şekerbank Düzce Şubesi arasında kredi protokolü imzalandı.
Protokol törenine DTSO Başkanı Metin Büyük, Şekerbank Düzce Şube Müdürü Tolga Atalan ve Yönetmen Tülay Çakır katıldılar. İmza töreninde bir konuşma yapan DTSO Başkanı Metin Büyük, işadamlarının en uğrak yerleri olan bankalarla DTSO'nun sıkı ilişkiler içerisinde olduğunu ve bu anlamda protokoller ve anlaşmalar yapıldığını söyledi.
Büyük, "Bugün Şekerbank'la yeni bir kredi protokolü yapıyoruz. İş dünyasının en önemli sorunu finansmandır. Bu finansman sorununu üyelerimizin en ideal şekilde çözebilmeleri için çeşitli banka ve kuruluşlarla protokoller yapıyoruz. Bugün de Şekerbank'la bu protokolü yapmaktan dolayı mutluyuz" ifadelerini kullandı.
Törende konuşan Şekerbank Düzce Şube Müdürü Tolga Atalan, "Bugün burada Düzce Ticaret ve Sanayi Odası ile Üreten Paket programımız için protokol imzalandı. Protokole göre, Şekerbank, esnaf ve küçük işletmelerin bankacılık işlemlerinde yüzde 50'ye, kredi faizlerinde ise yüzde 20'ye varan oranlarda indirim sağlıyor. Bankamız ayrıca Üreten Paket ile vergi ve hukuk danışmanlığı gibi diğer bir dizi alanda esnaf ve küçük işletmelerin iş yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetler sunuyor" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından protokol imzalandı.
(AY-UU)

14.01.2013 14:43:02 TSI

Editör: Wan Haber