DSP Lideri Masum Türker, Kuşadası'na geldi.
DSP Genel Başkanı Masum Türker, Bugün Nazilli'de yaptırılan Bülent Ecevit Parkı'nın açılışından sonra Kuşadası'na geldi. Kuşadası Belediye iş merkezindeki parti binasına gelen Türker, partililerle buluştuktan sonra DSP'ye katılan yaklaşık 25 kişiye rozet taktı.
Partiye katılım töreninde konuşan DSP Lideri Türker, Hem AK Parti hem de CHP'nin vatandaşlara gerçekleri söylemediğini ileri sürerek, "Doğruyu söyleyen tek parti biziz" dedi. İktidarın ekonomi politikalarını eleştiren Türker, kabinede yapılan değişiklikleri de değerlendirdi. En önemli değişikliğin Sağlık Bakanlığı olduğunu belirten Türker, Sağlık Bakanlığının alt kadrolarının, eşi görülmemiş yolsuzluk yaptığını ve bu konunun üzerine gidilmesi gerektiğini kaydetti. Türker, İçişleri Bakanı olarak Muammer Güler'in seçilmesinin ise ''doğru bir karar'' olduğunu ifade etti ve ''Tantan'dan sonra idareden yetişmiş, fiilen valilikten yetişmiş içişleri bakanı yoktu. İçişleri bakanı valilik, mülki idare amirliği, mahalli idareler genel müdürlüğü yapmış kişilerden olmalıdır. Şu anda İçişleri Bakanı olarak göreve getirilen Muammer Güler, güneydoğulu, empati yapabilen, Türkiye'nin en büyük egemen sermayesi olan İstanbul'da valilik yapmış biridir. İdareyi biliyor. O yönden önemli bir göreve getirilen doğru bir seçimdir'' dedi.
DSP Lideri Türker, toplantının ardından Kuşadası'nda bir kafede bir süre partililerle sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.
(ZH-YHY-Y)

28.01.2013 21:34:31 TSI

Editör: Wan Haber