Diyarbakır DSİ 10. Bölge Müdürlüğü'nden Antalya 13. Bölge Müdürlüğü'ne atanan Turkay Özgür'e DSİ 10. Bölge Müdürlüğü personeli tarafından veda gecesi düzenlendi.
Veda gecesine, yeni atanan DSİ 10. Bölge Müdürü Okan Bal, bölge müdür yardımcıları Hasan Kılıç, Abdürrahim Kartal, Sadullah Seven, Veysi Kanat, TES-İŞ 2. Nolu Şube Başkanı Şükrü Kaçmaz ve çok sayıda bölge müdürlüğü personeli katıldı. Veda gecesinde açılış konuşması yapan DSİ 10. Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Kılıç, 5 yıl boyunca DSİ 10. Bölge Müdürü olarak görev yapan Turkay Özgür'ün yaptığı çalışmalara değinerek hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti. Açılış konuşmasının ardından gece müzik eşliğinde devam etti. Gecede 5 yıl boyunca Diyarbakır'da DSİ 10. Bölge Müdürü olarak görev yapan Turkay Özgür'e yeni DSİ 10. Bölge Müdürü olan Okan Bal hizmetlerinden dolayı bir plaket verdi.
Gecede bir açıklama yapan DSİ 10. Bölge Müdürü Okan Bal, Turkay Özgür'e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Bal, "Çok değerli dostum Turkay Özgür'ü uğurlarken burada bulunduğum iki gün içerisinde gördüğüm tablo karşısında çok etkilendim. Bölge Müdürü Turkay Özgür burada çok güzel eserler bırakmış. Turkay beye gittiği Antalya 13. bölgedeki görevinde başarılar diliyorum, Allah yardımcısı olsun'' dedi.
Gecenin sonunda Turkay Özgür, personellerle vedalaşarak Diyarbakır'dan ayrıldı.
(RB-AKK-Y)

15.01.2013 12:05:56 TSI

Editör: Wan Haber