Galatasaray'ın yeni transferi Didier Drogba, Florya Metin Oktay Tesisleri geldi. Burada Galatasaray Kulübü İkinci Başkan Ali Dürüst ve teknik direktör Fatih Terim ile buluşan Fildişili futbolcu, tesisleri gezdi.
Ailesiyle birlikte bu akşam İstanbul'a gelen Fildişili futbolcu Drogba, yoğun ilgi gördüğü havalimanından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne geçti. Didier Drogba, Florya'da Galatasaray Kulübü İkinci Başkan Ali Dürüst ve teknik direktör Fatih Terim ile buluştu.
Didier Drogba'yı aralarında gördüğü için çok mutlu olduğunu dile getiren teknik direktör Fatih Terim, "Dünyanın en önemli, en meşhur, en kariyerli oyuncularından birisi. Burada Drogba gibi önemli bir ismi kazandıran sayın Başkan'ımıza, değerli yönetim kurulu üyelerimize ve emeği geçen tüm profesyonel arkadaşlara teşekkür ediyorum. Umarım hep birlikte güzel güzel maçlarımıza, hazırlıklarımıza devam edeceğiz. Önemli bir isim, önemli bir kariyer. Kendisini burada görmekten ötürü çok mutluyum. O da burada taraftarlarımızla, takımımızla, Galatasaray camiasıyla kendisini evinde gibi hissedecektir. Galatasaray'ın 25 aslanına bir aslan daha katıldı. Arkadaşlarıyla da yarın beraber olacak. Hepsi Galatasaray için çok önemli oyuncular. Bir önemli oyuncu daha geldi. Galatasaray'a hayırlı, uğurlu olsun" dedi.
Didier Drogba ise Fatih Terim ile daha önce de karşılaştıklarını söyleyerek, "Burada olmaktan ötürü çok mutluyum. Benim için yeni bir macera olacak. Kulüp ve taraftarlar için başarılı olabilmek adına elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.
(BH-BÇ-S)

08.02.2013 19:04:15 TSI

Editör: Wan Haber