'Bir milyon insana mazeret yok' dedirten iletişim uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ Tavşanlı'ya geldi. Tavşanlı Belediyesi tarafından halka açık olarak düzenlenen söyleşiye ile konuklara keyifli sunum yapan Kızıldağ, başarmak için kişinin kendisiyle barışık olması, yaşanan olumsuzluklara karşı pes etmeme ve çevre ile iletişim kurmanın incelikleri konusunda dinleyicileri bilgilendirdi.
"İçimizdeki çocuğu kaybetmek bizim en büyük problemimiz" diyen Dr. Şaban Kızıldağ "Dersler, okullar, yabancı diller. Okuyoruz, öğreniyoruz. Sanki yetmiyor, eksiklik var. Yarışırken unuttuğumuz şeyler oluyor belki de. Okumayı unuttuğumuz üzerinde durmayı unuttuğumuz, değerini ve önemini unuttuğumu. Hayatı ve insanı okumayı unutuyoruz mesela. O kadar hızlı öğreniyoruz ki, üstünden zaman geçince hatırlayamıyoruz. Her şeyi bir yana, tazelemek, kendimizi ve bilgilerimizi tazelemek gerekiyor. Rekabet her gün yer ve yön değiştiriyor. Ayrıca çok iyi biliyoruz ki cehalet, öğrenme isteğinin bittiği yerde başlayıveriyor. Yeniden ve sürekli, kendimizi üzmeden, sıkmadan, öğrenmek zorundayız. Asıl önemlisi, öğrenmeyi öğrenme konusunda ciddi sıkıntılarımız var. Eğlenerek öğrenmeyi, çözümleyerek öğrenmeyi, kendimizi geliştirerek öğrenmeyi mutlaka öğrenmeliyiz" dedi.
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler de yoğun kar yağışına rağmen "Mazeret Yok" diyerek söyleşi programı için ilçeye gelen iletişim uzmanı Dr. Şaban Kızıldağ' a teşekkür ederek, belediye çalışmalarının mazeretsiz olarak sürdürüldüğünü söyledi.
(İÖ-EFE)

10.01.2013 11:47:10 TSI

Editör: Wan Haber