Kütahya Simav'da faaliyet gösteren Dumlupınar Üniversitesine bağlı Teknoloji Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu'nda okuyan 130 öğrenci, 3 eğitim görevlisinin önderliğinde hafta sonu çıktıkları Uludağ'da ders stresini eğlenerek attı.
Kayak yapan, kar motosikletine binen, kartopu oynayıp mangal keyfi yapan üniversiteliler teleferiğe de binerek doyasıya eğlendi.
Bursa Büyükşehir ve Keles belediyelerinin de desteğini alan öğrenciler bir günlük Uludağ gezisi kapsamında kentin tarihi ve turistik yerlerini de gezerek ilgililerden bilgiler aldı.
Simav Meslek Yüksek Okulu Bankacılık Bölümü 2. sınıf öğrencisi İlayda Aytaç, "Bursa Uludağ'a gelmekle ne kadar isabetli bir karar almış olduğumu şimdi daha iyi anladım. Her şey çok güzeldi. Ders stresinden biraz olsun uzaklaşmış olduk. Enerjimizi attık. Çok güzel eğlendik. Kayak yaptık. Kayak motoruna bindik. Teleferikle yolculuk yaptık" dedi.
Simav Meslek Yüksek Okulu Makine Bölümü 1. Sınıf öğrencisi Özgür Kındam, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. İlk defa kayak yapıyorum. Gerçekten çok eğlendim. Destekleyenlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Simav Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden Pınar Kındım, "Çok güzel bir şekilde eğlendik. Üzerimdeki hem ders hem de deprem stresini Uludağ da attım. İyi ki gelmişim" şeklinde konuştu.
Öğrencilerden Aynur Şan, "Böyle bir organizasyona İlk kez katılıyorum. Hayatımın en güzel günlerinden birini yaşadım" dedi.
Pazarlama Bölümü öğrencilerinden Samet Sarıuçak, "Organizasyonda Bursa Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra Kestel Belediyesinin de önemli desteğini aldık. Simav'da okuyan öğrencilerin üzerindeki deprem stresini atmaları için bu organizasyonu düzenledik. 138 arkadaşımız katıldı. Umarım üzerlerinde ne deprem ne de ders stresi kalmamıştır" dedi.
Simav Meslek Yüksek Okulu öğretim Görevlisi Kudret Armağan, "Öğrencilerimizle birlikte üzerlerindeki ders ve deprem streslerini atmaları için Uludağ'a gezi düzenledik. Umarım iyi vakit geçirmişlerdir" ifadelerini kullandı.
(MY-EFE)

24.12.2012 12:13:47 TSI

Editör: Wan Haber