Antalya'nın Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği, belediye personeline suçla mücadele konusunda bilgilendirme konferansını gerçekleştirdi.
Konferansta Emniyet Amiri Alper Çalışkan, Başkomiser Vahap Özdemir, Başkomiser Mehmet Ali Kayhan ve Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tuncer ile belediye personeli katıldı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Başkomiseri Mehmet Ali Kayhan, "İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak öncelikle amacımız sorumluluk bölgemizde yaşayan vatandaşların, esnafın can ve mal güvenliğini korumak ve suç işlenmesini önlemektir. Suçla mücadelede sadece polisiye tedbirler yeterli gelmemektedir. Bu nedenle ortak sorumluluk bilincinin geliştirilmesi birlikte hareket edilmesi gerekmektedir" dedi.
Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tuncer ise, ilçede suça yönelik bir durum söz konusu olduğunda emniyet güçleri ile koordinasyonlu bir çalışma sergilenmesinin önemini vurguladı. Tuncer, "Döşemealtı'nda birlikte yapacağımız ortak çalışma sonucu bu toplantının amacına ulaşacağına inanıyorum" diye konuştu.
(SK-Y)

31.01.2013 10:28:57 TSI

Editör: Wan Haber