Doruk Yıldırım Hastanesi ile Türk Metal Sendikası arasında sağlık protokolü imzalandı.
1998 yılından beri sağlık alanında "Bursa'nın hastanesi" vizyonuyla hizmet veren Doruk Sağlık Grubu'nun modern hastanesi Doruk Yıldırım, Türk Metal Sendikası Bursa Şubesi ile sağlık sözleşmesi imzaladı. Türk Metal Bursa Şubesi üyeleri, sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilecek.
15 yıl önce tecrübeli uzman hekimlerle Bursalılara kapılarını açan Doruk Sağlık Grubu, geçen yıl Bursa'ya kazandırdığı yeni hastane konseptinin ilk adımı olan Yıldırım Hastanesi ile çevre illerden gelen hastalara da hizmet veriyor. Yıldırım Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ayhan Kalyoncu, "Hasta odaklı anlayışını Doruk hizmet kalitesi ile bütünleştiren kurumumuz yarınlara umutla bakmaktadır. Her geçen gün yeni teknoloji ve sağlıktaki gelişmeleri takip eden hastanemiz, bugün 36 yoğun bakım ünitesi ve 100 yatak kapasitesiyle Bursa'nın 3. büyük özel hastanesi olma özelliğini taşımaktadır.  Türk Metal Sendikası Bursa Şubesi ile iş birliğimiz kapsamında üyeler indirimli olarak sağlık hizmetlerinden yararlanacak.  Bu iş birliğinin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Sağlık protokolünün sendika üyelerine kolaylıklar sağlayacağını dile getiren Türk Metal Sendikası  Bursa Şubesi Başkanı Zafer Öztürk de, muayene, tetkik, ameliyat ve doğum gibi konularda indirim imkanı sağlanmasından memnun olduklarını dile getirdi.
(MŞ)

09.02.2013 13:37:59 TSI

Editör: Wan Haber