İlçede kış mevsimi olmasına rağmen düğün sezonu hala devam ediyor. İlçeye bağlı Abalı Köyü’nde Emrah ile Sinem çifti için yapılan düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Soğuk havaya aldırmayan davetliler müzik eşliğinde halay çektiler. Maddi imkansızlıktan dolayı yaz mevsiminde düğün yapamadıklarını belirten damadın babası Mustafa Ayyürek, bu nedenle düğünlerini kış ayında yapmak zorunda kaldıklarını söyledi. Ayyürek, “Yazın yapacaktık, ama maddi imkansızlıktan dolayı düğünü erteledik ve kışın yapmak zorunda kaldık. Ama dostlarımız bizi bu soğuk günde bile yalnız bırakmadılar. Bunlara rağmen en mutlu günümüz bugün” dedi.


Damat Emrah Ayyürek ise, “Bazı sıkıntılardan dolayı bu zamana kadar bekledik. Havanın soğuk olmasından dolayı biraz sıkıntı yaşadık ama hava güneşli olması bizi sevindirdi. Tüm olumsuzluklara rağmen çok mutluyuz” şeklinde duygularını dile getirdi.


Kar üstünde gelin ve damadın da katıldığı halaylar çekildi. Takı merasiminin ardından davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Editör: Wan Haber