Aydın'ın Nazilli ilçesinde domuz bağıyla bağlanıp, başından silahla vurularak öldürülmüş cesedin gıda toptancısı İrfan Özsoy'a ait olduğu tespit edildi.
Nazilli'ye bağlı Yaylapınar köyünde bir kestane bahçesinde toprağa gömülü olarak domuz bağıyla bağlanıp, başından silahla vurularak öldürülmüş cesedin gıda toptancısı İrfan Özsoy'a (35) ait olduğu tespit edildi. Aydın'da gıda toptancılığı yaptığı ve Nazilli'de de işiyle ilgili deposunun bulunduğu ortaya çıkan Özsoy'un eşi Nilgün'den bir süre önce boşandığı öğrenildi. Özsoy'un işlerinin son zamanlarda bozulduğu, bu nedenle de yüklü miktarda borcu olduğu ifade edildi. Özsoy'un cesedi kız kardeşi tarafından teşhis edildi.
BİR GÜN ÖNCE KAYBOLMUŞ
Domuz bağıyla öldürülmüş olarak toprağa gömülü halde bulunan İrfan Özsoy'un en son dün kız kardeşi Meral Özsoy ile cep telefonuyla görüştüğü ve bir iş için Çine'de olduğunu söylediği öğrenildi. ;İrfan Özsoy'un evine gitmemesi üzerine yakınları dün saat 14.00 sıralarında polis merkezine gidip kayıp başvurusu yaptı. Bugün öğle saatlerinde bir köylü tarafından cesedi bulunan Özsoy'u teşhis eden kardeşi Meral Özsoy gözyaşlarına boğuldu.
İKİ KİŞİ GÖZALTINDA
Olayın ardından gözaltına alınan Z.B. ve B.A. adlı iki şüphelinin aracında yapılan aramada kazma, kürek, 4 paket çimento ve çuval bulundu. Nazilli'de bir su işletmesinin bayiliğini yaptığı öğrenilen şüphelilerin suçlamayı kabul etmedikleri bildirildi. Özsoy'un cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(MB-İK)

09.02.2013 21:17:17 TSI

Editör: Wan Haber