Bursa'dan Orhaneli ilçesine gönderilmek üzere dolmuşa verilen paketten esrar çıktı. O sırada yolcu olarak araç bekleyen jandarmaların dikkati sayesinde zehir ticareti ortaya çıkarılırken, bir kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Bursa-Orhaneli arasında taşımacılık yapan şoföre, akşam saatlerinde kimliği meçhul bir kişi tarafından üzerinde "Sedat" yazılı bir paket verildi. Şoför kalkış saatinden önce paketi yazıhaneye bıraktı. İlçeye gitmek için araç kalkış saatini bekleyen Orhaneli Jandarma Komutanlığı'nda görevli 2  personel, kağıda sarılı paketten şüphelenip yazıhane görevlisinden paketi açmasını istedi. Paketten esrar çıkarken, uyanık personel, tekrar paketi kapatıp şoföre teslim ederek alıcısına ulaşması için Orhaneli'ne gönderdi. Bu arada Orhaneli polisine haber verilirken, üzerinde Sedat yazılı paketi almaya gelen şahıs sivil ekipler tarafından kıskıvrak alındı.
Birkaç gün önce Orhaneli'nde 8 eve yapılan eş zamanlı baskınlarda da 3 kilo 600 gram kubar esrar, 1740 adet esrar tohumu, 1 adet kurusıkıdan bozma tabanca, 215 adet mermi, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmişti.
(MŞ)

19.01.2013 11:59:09 TSI

Editör: Wan Haber