Zonguldak'ta bulunan bazı dolmuş durakları başkan ve temsilcileri AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman'ı ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Zonguldak'ta bulunan dolmuş duraklarına yapılan ziyaretlere karşılık, durak başkan ve temsilcileri iadeyi ziyarette bulundu.
Ziyarette bir konuşma yapan Site Dolmuş Durağı Başkanı Tacettin Turan, "Dolmuşçu ve taksici esnafının sorunlarını dinlediği için, sorunlarını paylaştığı için teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki zamanda bizden yardımlarını esirgemeyeceğini umut ediyorum. Ziyaretimiz bu amaçladır. Kendilerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ise ziyaretten memnun olduğunu ifade ederek, "Zonguldak'ta bulunan bütün dolmuşçu esnaflarını, hem onların sorun problemlerini dinlemek, hem de sohbet etmek anlamında bu ziyaretlerimizi gerçekleştirmiştik. Umut ediyorum bu yaptığımız ziyaretler anlamlı olmuştur. Zonguldak dolmuşçu esnafını genel bir sıkıntısı var. Bu sıkıntıları gittiğimizde bize ilettiler. Zonguldak dolmuş esnaflarının Halk otobüslerine talip olmasıydı. Gezdiğimiz bütün duraklarda arkadaşlar halk otobüslerine talip olduğunu açıklamışlardı. Yüzde 85 herkes istiyor. Biz bunu basın aracılığıyla kamuoyuna ilettik. Dedik bütün durakları gezelim eksiklikleri tespit edelim. Parti olarak yapabileceğimiz bir şey varsa, bakanlıklarımıza ve kurumlarımıza bu konuları iletelim. Biz durakları ziyaret ederken halk otobüsü ihalesi yapılmamıştı. Bizim yaptığımız çağrıyı dinlemedi. İlahe açtı ve özel bir firmaya verdi. Burada eğer amacımız sorun çözmekse, dolmuş ve taksici esnaflarınızı da dinlemek lazımdır. Geldiğimiz noktada dinlenmediği için bu kaos yaşanıyor. Herkes yönetmelik yasası uysa sorun olmayacak. Herkes ekmeğinin peşindedir. Bundan sonrada takipçisi olacağız" dedi.
(SA-SA)

17.01.2013 16:19:24 TSI

Editör: Wan Haber