Antalya Kamu Hastaneleri Birliği, Antalya Atatürk Devlet Hastanesi doktorları ile değerlendirme toplantısı yaptı.
Antalya Kamu Hastaneleri Birliği tarafından Antalya Atatürk Devlet Hastanesi hekimleri ile birliğin hedef ve amaçlarının anlatıldığı, hekimlerin sorunlarının dinlendiği bir değerlendirme toplantısı düzenlendi.
Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Taş, yaptığı konuşmada 'Gülümseyen Hastaneler Projesi' çerçevesinde hekimlere büyük görevler düştüğü belirtti. Sağlıkta Dönüşüm Projesi çerçevesinde sağlıkta dönüşüm arayışlarının yalnızca hasta memnuniyetini değil çalışan memnuniyetini de artırmaya yönelik olduğunu belirten Dr. Taş, memnuniyetin yöneticiden hekime, hekimden hastaya, hastadan tekrar yönetici veya hekime yansıyan bir döngü olduğu söyledi.
Toplantıda hastanelerde yaşanan sorunların iletişim kazalarından kaynaklandığı, bu kazaların meydana gelmemesi ya da en aza indirilebilmesi için sağlık personelinin empati kurarak hareket etmesi gerektiği vurgulanırken, Sütçüler'de yapılacak olan Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin 300 yataklı yeni ek binası ile ilgili bilgiler de verildi.
(SK-Y)

31.01.2013 10:16:48 TSI

Editör: Wan Haber