WanHaber.com - ÖZEL

1 Kasım'da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti'ye 81 ilden 558'i kadın olmak üzere 3 bin 656 kişi başvuru yaparken, Van'dan ise 8'i kadın olmak üzere toplam 54 kişi başvuru yaptı. Van'da Başvuru yapanların arasında en dikkat çeken isimlerden biri Doktor Suna Erdinç oldu.

1 Kasımda yapılacak olan erken seçimde, 26.dönem milletvekilli aday adayı olduğunu açıklayan Doktor Suna Erdinç, iddialı olduğunu belirterek başvurusunu Genel Merkez'den yaptığını söyledi. 1965 Van Erciş doğumlu olan Dr. Suan erdinç, memleketi olan Van'dan aday adayı olduğunu belirterek Van'a yönelik hizmet şiarıyla yola çıktığını ifade etti. Sağlık alanında da önemli projelere imza atan Erdinç, Van için gerçekleştirilmesi imkansız olmayan projelerinin olduğunu belirtti. 


"Tek Amacım Memleketime Hizmet"
Amacının Van'a hizmet olduğunu belirten Erdinç, "Benim tek amacım var oda Güneşin Başkenti Van'a hizmettir. Bu şiarla bu yola çıktım. İnşallah adaylık verilirse Van için önemli işlere imza atacağım. Van'ın birçok önemli sorununu meclise taşıyarak çözüm arayışında bulunacağım. İnşallah bu yolda Allah bize nasip ederse çok güzel işler başaracağımıza inanıyoruz. Önemli projelerimiz var. Bu projelerimizle Van'a yeni bir renk getireceğimize inanıyorum. Özellik gençlerimiz için önemli projelerimiz var. İşsizlik anlamında önemli projeler üreteceğiz. Allah hakkımızda en hayırlısını nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Dr. Suna Erdinç Kimdir?
1965 yılında Van Erciş'te doğdu. 1993 yılında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olup 1993-1995 yılları arasında Van Doğumevi ve Erciş Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Sağlığında doktor olarak görev yaptı. 1995-2011 yılları arasında Ankara Verem Savaş Dispanseri'nde, 2001-2010 yılları arasında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde görev yaptı.

Öte yandan Dr. Suna Erdinç 9 Eylül Çarşamba günü Van'daki ulusal ve yerel basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelecek.

 

Editör: Wan Haber