İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ilçe sınırları içindeki hastaları ziyaret ederek onlara moral vermeye devam ediyor. İnsan odaklı bir hizmet anlayışı içinde olduklarını hatırlatan Doğan, "Hizmetin temeline insanı koyan bizlerin insani ilişkileri ihmal etmesi söz konusu olamaz. Biz her zaman, iyi gününde de kötü gününde de vatandaşımızın yanındayız" dedi. Hasta ziyaretlerinde Başkan Doğan'a İzmit Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Elgin, Mehmet Ali Paşa Mahalle Muhtarı Mehmet Kampara da eşlik etti.
Doğan ilk olarak Cedit Mahallesi Seka Sokak 'ta oturan emekli Dursun Turan'ın 54 yaşındaki ALS hastası eşi Güneş Turan'ı evine ziyaret ederek acil şifalar diledi. İzmit Belediye Başkan Doğan, daha sonra Karadenizliler Mahallesi'nde oturan ve geçtiğimiz günlerde ameliyat olan bir çocuk annesi Şükran Baştan'ı evinde ziyaret etti. Doğan, Şükran hanımla bir süre sohbet edip acil şifalar dileğinde bulundu.
Başkan Doğan'ın son durağı Gündoğdu Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi oldu. Doğan, Gündoğdu Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'nde kalan Mehmet Ali Paşa Mahallesi Müjde Sokak'ta oturan 83 yaşındaki İsmail Savaş ve 200 kilo ağırlığındaki oğlu Değer Savaş (36)'ı ziyaret edip moral verdi. Doğan, obezite olan Değer Savaş2ın durumu hakkında ilgililerden bilgi alarak, "Çağımızın hastalığı olan obezite ile Sağlık Bakanlığımız çalışma başlattı. Belediye olarak biz de belediye olarak destek oluyoruz. Değer kardeşimizin de en kısa zamanda ideal kilosuna kavuşmasını diliyorum" dedi. Aşırı kilolarından dolayı yerinden bile kalkamayan Değer Savaş da Dr. Doğan'ın sözleriyle moral bulduğunu ifade ederek" En büyük dileğim aşırı kilolarımdan kurtulup akranları gibi gezip dolaşmak. Belediye başkanımızın ve devletimizin desteği ile bunu başaracağıma inanıyorum" şeklinde konuştu.
(MA-MA)

13.02.2013 11:52:13 TSI

Editör: Wan Haber